top of page
BACKGROUND_page-0001.jpg
image0.png

CVR: 42701165

MENTOR: KARAIKUDI S. SUBRAMANIAN

Karaikudi S. Subramanian (KSS) er en musiker i niende generation inden for den berømte Karaikudi vina-tradition. Han spiller på det sydindiske strenginstrument vina og er blandt de mest etablerede musikere i Indien. KSS’ banebrydende bidragelse til musikken, samt dertil hørende uddannelse, er eftertragtet og har haft en betydelig indflydelse inden for musikverdenen.

I 1989 grundlagde han musikinstituttet "Braddhvani - Research and Training Centre for Musics of the World" i Indien, hvor han de seneste 33 år har undervist talrige elever fra både Indien og resten af verden. Han er eftertragtet som ekspert inden for musikundervisning, både inden for instrument- og vokaltræning, og tiltrækker musikere fra forskellige genrer som klassisk, jazz, og mange flere. Desuden har kunstnere som dansere, skuespillere og digtere også nydt godt af hans undervisning og har lært de fine nuancer i sydindisk musik gennem hans metodelære.

Siden 1980 har KSS været engageret i undervisning og holdt foredrag på en række universiteter, herunder Amherst College (USA), hvor han havde en stilling som "Valentine Professor of Music," Leeds College of Music (England), University of Michigan (USA), National University of Singapore, York University (Canada), University of Limerick og University College Cork (Irland). 

Besøg venligst følgende sider for at vide mere om Karaikudi S. Subramanian og COMET.

bottom of page