top of page
BACKGROUND_page-0001.jpg
image0.png

CVR: 42701165

HVAD ER DET UNIKKE VED DETTE SYSTEM?

Karaikudi S. Subramanian har udviklet metodelæren COMET, som står for "Correlated Objective Music Education and Training". Dette tværfaglige undervisningskoncept forener forskellige kunstneriske metoder og er velegnet til både nybegyndere og professionelle musikere. COMET har opnået anerkendelse for sin evne til at integrere forskellige kulturer og musikgenrer, hvilket har givet musikere og elever med forskellig musikalsk baggrund mulighed for at forstå og lære sydindisk musik.

COMET tilbyder en handlingsorienteret tilgang, der forener traditionelle, moderne og globale værdier inden for musikundervisning. Metoden moderniserer og styrker evnen til at kombinere kreative elementer fra musik, dans, teater, sprog, yoga og kultur på en innovativ måde.

  1. Indisk musik er traditionelt blevet undervist og lært gennem gurukula-metoden, hvor eleven bor sammen med sin lærer (guru) og udvikler sine musikalske færdigheder ved nøje at efterligne sin guru og absorbere alt i læringsmiljøet. COMET-læringsmetoden, udviklet af Professor KSS, tilbyder et velafprøvet alternativ til gurukula-metoden og kombinerer det bedste fra denne traditionelle tilgang med moderne institutionelle metoder. COMET-læringsmetoden er også i overensstemmelse med institutionelle standarder verden over.

  2. COMET-musikpædagogikken udforsker de universelle aspekter af indisk musik, hvilket gør den kompatibel med enhver musikuddannelsesmetode på globalt plan. Dette giver også udøvere af vestlig musik, der er interesserede i komposition og improvisation, mulighed for at drage fordel af dette system og forbedre deres musikalske færdigheder.

  3. COMET omfatter kursusmaterialer rettet mod forskellige indiske kunstformer, herunder dans, teater og mere. Pensumet er omfattende og er udviklet til at introducere musik til børn fra 3-årsalderen og opefter.

  4. En ekstra fordel ved COMET er, at materialerne kan anvendes til terapeutiske formål for at hjælpe eleven med at udvikle musikalske færdigheder og deltage i lignende kreative aktiviteter.

  5. COMET giver eleven kapacitet til 'self-learning' (selv-undervisning) gennem følgende principper, der er integreret i læringsmetoden:

  • 'Learn to learn' (lær at lære)

  • 'Learn to teach' (lær at undervise)

  • 'Creative learning' (kreativ læring)

bottom of page