top of page
BACKGROUND_page-0001.jpg
image0.png

CVR: 42701165

VORES FORMÅL, TRO & HÅB 

Vi er en gruppe unge i Danmark, der er inspireret af musik og fascineret af værdien i kunst, uddannelse og kulturen takket være den undervisning, vi har modtaget fra Professor Karaikudi S. Subramanian (KSS) siden 2016. Han har ved sine besøg i Danmark og gennem vores interaktioner åbnet vores sind for nuancerne i sydindisk musik og dens indvirkning på kunst, lærdom og kultur.

Indiske kunstformer er dybt forankrede i en stærk oral tradition, og det er derfor afgørende, at elever inden for disse kunstformer modtager kvalitetsundervisning, der kombinerer faglighed, præstation og ekspertise. Vi er overbeviste om, at der bør opbygges stærke forbindelser mellem den sydasiatiske og danske kultur inden for kunst ved at indføre nye ideer og metoder, der fokuserer på kvalitet og målbare resultater inden for kunstuddannelse i vores samfund. I vores multikulturelle samfund mener vi, at det er af stor betydning at skabe en sammenhængende kulturel deltagelse mellem de to fællesskaber. I denne udfordrende periode, hvor migrantbefolkningen og de indfødte i vesten er tæt integreret, føler vi, at der er et særligt behov for øget deltagelse blandt den yngre generation. Dette vil give den yngre generation mulighed for at bidrage til landet gennem deres kvalitetsbaserede kunstneriske værker.

Vi er overbeviste om, at Prof. KSS' læringsmetode, 'Correlated Objective Music Education & Training' (COMET), giver de bedste muligheder for at realisere vores vision. Vores mål med 'Brhaddhvani Globalt Musikcenter – Danmark' er at styrke vores medlemskab og etablere et stærkt fællesskab, der kan sprede værdierne i kvalitets musikundervisning gennem COMET-læringsmetoden. Prof. KSS' banebrydende arbejde inden for musikuddannelse har inspireret os, og vi ønsker at bidrage til hans mission om at forbedre kvaliteten og standarderne for sydindisk musik i Danmark, især blandt unge og børn i deres formative år. Vores formål er at skabe en lysere fremtid for både elever og professionelle kunstnere og samtidig etablere et stærkt fællesskab blandt Danmarks kunstnere. Dette vil styrke vores forbindelse til landets rige musikkultur.

bottom of page