top of page
BACKGROUND_page-0001.jpg
image0.png

CVR: 42701165

VORES FORMÅL, TRO & HÅB 

Vi er en gruppe unge i Danmark, der er inspireret af musik og fascineret af værdien i kunst, uddannelse og kulturen takket være den undervisning, vi har modtaget fra Professor Karaikudi S. Subramanian (KSS) siden 2016. Han har ved sine besøg i Danmark og gennem vores interaktioner åbnet vores sind for nuancerne i sydindisk musik og dens indvirkning på kunst, lærdom og kultur.

Indiske kunstformer bygger på en stærk oral tradition, og det er derfor vigtigt for elever af disse kunstformer at få kvalitetsundervisning, der forbinder faglighed, præstation og ekspertise. Ydermere mener vi stærkt, at der bør etableres et betydeligt bånd mellem den sydasiatiske og danske kultur inden for kunst ved at indarbejde nye ideer og metoder, der er rettet mod kvalitet og målbare resultater af kunstuddannelse i vores samfund. I et multikulturelt samfund som dette, mener vi, at det er vigtigt at etablere en sammenhængende kulturel deltagelse blandt de to fællesskaber. I denne udfordrende fase, hvor migrantpopulationen er sammenfiltret med de indfødte i vesten, føler vi, at der er et særligt behov for en stærkere deltagelse blandt den yngre generation. Dette gør det muligt for den yngre generation at give deres bedste til sit land med deres kvalitetsbaserede kunstneriske værker.

 

Vi mener, at KSS' læringsmetode 'Correlated Objective Music Education & Training' (COMET) giver de bedste muligheder for at gøre vores vision til realitet. Vores ambition i 'Brhaddhvani Globalt Musikcenter – Danmark' er at styrke vores medlemskab og etablere et stærkt fællesskab til at sprede værdierne i kvalitets musikundervisning gennem COMET-læringsmetoden. Vi er blevet inspireret af KSS' banebrydende arbejde indenfor musikuddannelse og ønsker at bidrage til hans mission om at løfte kvaliteten og standarderne for sydindisk musik i Danmark blandt unge og børn i deres formative år. Vores formål er at bringe en lysere fremtid for både elever og professionelle kunstnere samt at etablere et stærkt fællesskab mellem Danmarks kunstnere. Gennem dette stræber vi på at forstærke vores tilknytning til landets rige musikkultur.

bottom of page